Nieuws

CMS Podcasts

In onze podcasts behandelen CMS experts diverse, juridische actualiteiten. Zowel nationaal als internationaal. Onze podcast worden beschikbaar gesteld op verschillende platforms en kunnen afgespeeld worden waar en wanneer u wilt, op een device van uw keuze. Abonneer op ons kanaal en wordt zo genotificeerd bij het verschijnen van nieuwe podcasts. Ons kanaal is te vinden […]

CMS Contract Composer

Met de CMS Contract Composer kunt u nu kosteloos en eenvoudig hoogwaardige juridische documenten samenstellen en downloaden. Enkele voorbeelden van de beschikbare modellen zijn: een arbeidsovereenkomst, een betalingsherinnering, een geheimhoudingsovereenkomst en een volmacht. Alle modellen zijn publicaties van onze juridische specialisten. Ieder model bevat variabele opties die verwerkt zijn in een beslisboom.

CMS e-guides

Met de e-guides raadpleegt en beheert u online juridische vakpublicaties van CMS op dynamische wijze. Met een e-guide kunt u naar teksten zoeken en navigeren, die voor u van belang zijn. E-guides kunt u niet alleen online maar ook offline lezen. Handige functies voor bijvoorbeeld de opbouw van uw  kennisdossier/aandachtsgebied:

Law-Now

Law-Now is het online kennisportaal – inclusief alertservice – van CMS (Internationaal). Het kennisportaal biedt toegang tot alle juridische publicaties die zijn verschenen vanuit CMS. De Law-Now eAlerts zijn korte actuele newsflashes. U kunt zelf kiezen van welk land, rechtsgebied of sector u deze wilt ontvangen.

CMS Legal Alerts

Wekelijks verzenden wij op dinsdag en vrijdag CMS Legal Alerts; juridisch nieuws uit vaktijdschriften, kranten en openbare digitale bronnen.

CMS Newsflash

Branchegerichte actualiteiten, bezien vanuit juridisch oogpunt. Zo weet u altijd wat er speelt binnen uw branche. U kunt zelf een keuze maken uit de ruim 21 interessegebieden die wij aanbieden.

CMS Academy

Via de CMS Academy bieden wij een keur aan trainingen en seminars aan onze cliënten, zowel in de vorm van live meetings als in de vorm van webinars. Onze advocaten, notarissen en fiscalisten, maar ook vooraanstaande gastdocenten zijn daarbij uw docenten. Hiermee houdt u uw vakinhoudelijke kennis op peil en volgt u juridische ontwikkelingen. CMS […]

CMS Client Services

Wij zien de relatie met onze cliënten en contacten als een samenwerking en delen graag onze kennis met u. Daarom bieden wij u diverse Client Services aan.

CMS Knowledge Centre

In onze informatiecentra in Utrecht en Amsterdam bent u van harte welkom om juridisch onderzoek te komen doen in ons geïntegreerde zoeksysteem, advies te vragen bij uw research, of te bladeren in onze tijdschriften, boeken en naslagwerken.

RegZone

Dagelijks werken we de kennis rondom de multi-jurisdictionele regelgeving inzake financiële diensten op RegZone bij. We bieden een alertservice, met specifieke thema- en landkeuzes, aan. Meld u aan!