CMS Compliance Academy

CMS Compliance Academy

 

Beschrijving

Na de succesvolle eerste editie van de CMS Compliance Academy in 2016 organiseert CMS dit jaar in samenwerking met DPA Compliance & Risk een nieuwe serie themabijeenkomsten.

Deze bijeenkomsten zijn relevant voor compliance professionals die onder meer werkzaam zijn bij ondernemingen, multinationals en financiële instellingen.

Waarom deelnemen aan de CMS Compliance Academy? 
U wordt geïnformeerd door toonaangevende sprekers, afkomstig uit de academische wereld of werkzaam voor gerenommeerde ondernemingen, over de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. De CMS Compliance Academy is bovendien het platform bij uitstek voor de uitwisseling van kennis en ervaring met vakgenoten uit verschillende branches.

Interessante en gevarieerde presentaties van een goed niveau. Er was gelegenheid voor het stellen van vragen tijdens en na de presentaties. Zeker ook toepasbare informatie ontvangen.”
Deelnemer CMS Compliance Academy 2016

Registreren
Wilt u deelnemen aan één of meerdere bijeenkomsten dan kunt u zich inschrijven middels de registreerbutton. U kunt op het aanmeldformulier aangeven welke bijeenkomst(en) u wilt bijwonen.

Kosten
Bij inschrijving wordt een bedrag van EUR 125,- (inclusief BTW) per bijeenkomst in rekening gebracht. Het ontvangen inschrijfgeld wordt ter beschikking gesteld aan een goed doel. Dit jaar betreft het Room to Read. Deze organisatie bevordert onderwijs door middel van programma’s gericht op geletterdheid en op gendergelijkheid. CMS werkt op internationaal niveau samen met Room to Read.

room_to_read_logodpa_logo

 

Delen